Officiële inhuldiging van het Solaris gebouw in Guayaquil, Ecuador

Officiële inhuldiging van het Solaris gebouw in Guayaquil, Ecuador

Het eerste real estate project van Buysse & Partners in samenwerking met lokale partner Campana Organization

Vandaag vieren we een mijlpaal voor het vastgoed departement van Buysse & Partners. Samen met onze Ecuadoraanse partner Pablo Campana vieren de inhuldiging van het Solaris-gebouw in Guayaquil.

Deze investering in onroerend goed is een samenwerking tussen Campana Organisation en Buysse & Partners.

"Het was een eer voor mijzelf en het hele Buysse & Partners-team om deel uit te maken van dit project. Voor ons is dit het eerste project in Ecuador dat we letterlijk vanaf de grond konden zien groeien, van perceel tot volledige constructie." - Guy Mertens, partner Buysse & Partners

 

Over Buysse & Partners

Over Buysse & Partners 

Buysse & Partners is een onafhankelijk investeringshuis opgericht in 2008 door Frank Buysse. Met partners Guy Mertens, Johan Buyle en Dimitri Herbosch aan zijn zijde leidt Frank Buysse een 16-koppig team vanuit het hoofdkwartier in Antwerpen. 

Buysse & Partners investeert samen met haar investeerders in groeibedrijven met een Belgische verankering, iconisch en industrieel vastgoed en groeilanden in Latijns-Amerika

Smart equity 

Als actieve aandeelhouder zorgt Buysse & Partners voor begeleiding en ondersteuning bij het realiseren van internationale ambities, overname-opportuniteiten, diversificatie en het versterken en/of coachen van de management-teams. 

De huidige portfolio bevat onder meer Serax, interieur en lifestyle producent o.l.v. Axel Vandenbosche, Vivaldis Groep, uitzendkantoor o.l.v. Anke Ulens, Esas, specialist in telecommunicatienetwerken en IoT-dienstverlening, Blommaert Aluminium Constructions, Peeters Raamwinkel en het Antwerpse 3D-printing groeibedrijf Twikit.

Smart assets 

Buysse & Partners gaat actief op zoek naar iconische - commerciële - gebouwen. 

De huidige portfolio bevat onder meer het iconische CBR gebouw van architect Constantin Brodzki (Watermaal-Bosvoorde) en de “hangende” BP-toren van Léon Stynen (Antwerpen). Afgelopen zomer verkocht Buysse & Partners het Hilton Groenplaats gebouw. 

Latijns-Amerika 

Sinds 2013 slaat Buysse & Partners de brug naar groeilanden in Latijns-Amerika. Daarbij ligt de focus op investeringen die bijdragen tot macro-economische thema’s zoals de toenemende koopkracht van de groeiende middenklasse, onderwijs, gezondheidszorg en toegang tot financiële diensten. 

In Ecuador investeert Buysse & Partners samen met een lokale partner in vastgoed projecten waaronder kantoorgebouwen, ziekenhuizen en sociale woonprojecten. In Colombia investeert het huis in een Colombiaans fonds dat op haar beurt participaties neemt in kmo’s in Brazilië, Colombia, Chili en Peru. 


Buysse & Partners
Uitbreidingsstraat 180/6
2600 Berchem